World Vision dëshiron të punësojë një specialist Prokurimesh

 

Afati i aplikimit: 5 Gusht 2015

 

Kriteret e aplikantëve:

  • Diplomë Bachelor në biznes (E preferueshme edhe Master)
  • Të paktën 3-5 vite punë, kryesisht me procedurat e prokurimeve
  • Në gjendje të punojnë detyrat të shumëfishta nën presionin e kohës
  • Aftësi lideri dhe menaxhimi
  • Aftësi shumë të mira komunikimi
  • Aftësi shumë të mira organizative dhe analitike
  • Të aftë në komunikimin dhe shkrimin në Anglisht

etj

Për më shumë informacione, ju lutemi klikoni në njoftimin zyrtar

Leave a Comment