Workshop në Tiranë/ Start Your Smart City Up

Start Your Smart City Up synon te prezantojë studentet dhe profesionistet e interesuar me konceptin e Smart City dhe se si mund te perdoren teknologjia dhe inovacioni per te permiresuar jeten ne qytetet tona. Duke synuar hedhjen e nje hapi per te inspiruar dhe edukuar gjeneraten e re te inovatoreve, eventi do perbehet nga disa workshop-e lidhur me nocionet e Smart City. E gjithe platforma do tju jap studentet dhe profesionistet e rinj njohurite e nevojshme te finalizojne zgjidhjet qe ata propozojne. Projekt idete do te prezantohen ne Smart Fair e pare ne Tirane.

Edicioni i pare i Start Your Smart City Up do te zhvillohet nga datat 23 Maj – 31 Qershor.  Per me shume informacione mos hezitoni te kontaktoni ne: smartcityalbania@gmail.com

Leave a Comment