Vodafone kërkon të punësojë Përfaqësues të Kujdesit Ndaj Klientit

Vodafone Albania ofron qindra vёnde tё lira pune .

Mundёsi tё jashtёzakonshme karriere .

Pёrgjegjёsitё kyçe dhe vendimmarrja :

 • i pёrgjigjet telefonatave
 • menaxhon kёrkesat e klientit nёpёrmjet telefonit, por ndonjёherё edhe nёpёrmjet e-mailit
 • kёrkon informacionin e duhur duke pёrdorur burimet e mundёshme
 • menaxhon dhe zgjidh ankesat e klientёve
 • ju jep klientёve informacion nё lidhje me produktet dhe shёrbimet
 • regjistron tё dhёnat e reja pёr klientin
 • pёrditёson tё dhёnat aktuale tё klientit
 • pёrpunon porosi, formularё dhe kёrkesa
 • identifikon dhe ngre problemet primare
 • drejton telefonatat tek burimet e duhura
 • kur ёshtё e nevojshme ndjek dhe zgjidhjen e ankesave tё klientёve
 • dokumenton tё dhёnat mbi telefonatat sipas standarteve tё procedurave operative
 • plotёson regjistrin e thirrjeve
 • pёrgatit raportet e thirrjeve

Kompetencat, njohuritё dhe eksperiencat kryesore:

 • aftёsi shumё tё mira tё komunikimit verbal dhe tё shkruar
 • aftёsi pёr tё dёgjuar me qetёsi
 • aftёsi analitike dhe zgjidhje problemesh
 • i orientuar drejt shёrbimit ndaj klientit
 • aftёsi organizative
 • vёmendje ndaj detajeve
 • gjykim i saktё
 • aftёsi pёr t’u pёrshtatur dhe pёr tё punuar nё grup
 • tolerancё ndaj stresit
 • qёndrueshmёri

Kualifikimet teknike/ profesionale tё kёrkuara:

 • Italishte tё shkёlqyer tё folur dhe tё shkruar Niveli C1/C2 i gjuhёs italiane
 • I aftё pёr tё punuar nёn presion

 

Vetëm aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Kandidatёt e interesuar mund tё aplikojnё në këtë LINK duke specifikuar pozicionin pёr tё cilin po aplikojnё.

Shkarko format pdf

COMMENTS

 • <cite class="fn">Marsida ZEQI</cite>

  Jam e interesuar per kete njoftim aktualisht punoj per Vodafone Italia, do doja te kisha ne sh info per kete postim e vendet e vakante te punes.

 • <cite class="fn">ANDI GOLEMAJ</cite>

  Prsh,kam aplikuar ne kete link per te punuar ne Vodafon Albania dhe jam kontaktuar vetem njehere ne telefon nga stafi juaj per nje prezantim te thjeshte ne gjuhen italiane.Me thane qe duhet te pres per nje interviste qe zhvillohet nga afer.Pyetja ime ishe kjo,a u mbyllen aplikimet dhe pranimet ne Vodafon apo vazhdojne ende?!

  • <cite class="fn">admin</cite>

   Përshëndetje Andi,
   Ju jeni kontaktuar nga stafi i Vodafone, dhe jo nga Mundesi.Al, pasi ne jemi përgjegjës për dhënien e informacioneve dhe jo në asistimin direkt të aplikimeve.
   Lidhur me pyetjen tuaj, ne nuk e kemi informacionin për mbylljen e aplikimeve.
   Faleminderit dhe suksese

 • <cite class="fn">Majlinda</cite>

  Pershendetje vodafon jeni nje kompani shum e mir keni nje staf te mrekullushem suksese

Leave a Comment