“Visual Thinking “/ Kurs online me pagesë për menaxherët

Afati i aplikimit: 12 tetor 2015

Kush mund të aplikojë?

Menaxherët; agjentët e shitjes dhe menaxherët e llogarive; zhvillues strategjish, biznesesh dhe produktesh

Si?

Kursi do të zhvillohet on-line.

Rreth kursit

Vëmendja, sot është monedha më e vlefshme në një biznes dinamik dhe të shpejtë. Si mund të komunikoni në mënyrë të qartë idetë komplekse dhe planet e projektit? Si mund të ngjallni interes dhe të tërhiqni audiencën tuaj? Përgjigja qëndron në “Visual Thinking “, një tendencë në rritje që vjen nga Silicon Valley dhe Stanford D-School: praktikantë si dhe kërkues e kanë kuptuar se sa më komplekse, dinamike dhe elektronike bëhet mjedisi i biznesit, aq më e rëndësishme është që të jetë në gjendje për të zotëruar kompleksitetin nëpërmjet vizualizmit në takime, prezantimeve dhe diskutimeve.

Ky kurs ofrohet nga WHU – Otto Beisheim School of Management

 

Kostot

Nëse doni të regjistrohen si një individ, shpenzimet për kursin janë 399 EURO. Nëse përfaqësoni një organizatë dhe doni t’a blini këtë kurs për disa individë, është i hapur për të folur me ju lidhur me çmimin e kursit.

Për më tepër informacione, ju lutemi drejtohuni në faqen zyrtare.

 

Leave a Comment