Video/ Studimet në Gjermani, institucionet dhe gradat e arsimit të lartë

++Dëshironi të studioni në Gjermani?++
🎓🇩🇪 Mësoni më shumë mbi sistemin e arsimit të lartë në Gjermani, llojet e ndryshme të institucioneve dhe gradave të arsimit të lartë.🎓🇩🇪

Anglisht

Gjermanisht

Leave a Comment