Vend i lirë pune/ Menaxher Marketingu

Një kompani distributore kërkon të punësojë Menaxher Marketingu.

Kandidatët duhet të plotësojnë kriteret e mëposhtme:

  • Te kete mbaruar Fakultet Ekonomik, profil Marketing (preferohet)
  • Te kete jo me pak se 2 vjet pune ne profilin e kerkuar
  • Te njohe sadopak sektorin e pijeve te buta dhe alkoolike
  • Te kete nje portofol fushatash marketingu ku eshte perfshire
  • Te jete i afte te ideoje, organizoje dhe kontrolloje fushata marketingu
  • Te jete fleksibel me oraret dhe levizjet jashte Tirane kur nevojitet
  • Te kete leje drejtimi

Të interesuarit janë të lutur të dërgojnë CV-të e tyre në adresën mundesi.al@gmail.com para datës 22 Mars 2016.

Në subjektin e e-mailit, ju lutemi vendosni Pozicionin për të cilin jeni duke aplikuar.

Suksese!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Pleada Mani</cite>

    Kam mbaruar ekonomikun,kam 2vite e gjys ne pune ekonomiste,vazhdoj masterin per manaxhim,jam e interesuar ne kete profil pune

Leave a Comment