Vend i lirë pune/ Sales and Account Management


Kaymu.al, pjesë e grupit Rocket Internet (një grup start-ups/kompanish të suksesshme, e bazuar në Berlin) është duke kërkuar njerëz me potencial dhe kreativ. Ju mund të merrni më tepër informacione në: http://www.kaymu.al/about-us
Kjo është një mundësi shumë e mirë për ata me aftësi sipërmarrëse dhe që marrin përgjegjësi në një ambient dinamik.
Njohuritë tuaja mbi e-commerce, marketing, sipërmarrje, do të zhvillohen nëse bëheni pjesë e ekipit tonë.
Tani, ne jemi duke kërkuar njërez për pozicionin “Sales and Account Management”.

Ju lutemi, dërgoni CV-të tuaja me Subject “Sales and Account Management” tek enri.dervishi@kaymu.aldhe jobs@kaymu.al

Kualifikimet dhe Aftësitë

• Të ketë mbaruar arsimin e lartë, mundësisht në menaxhim/marketing.
• Të ketë aftësi të forta në marketing dhe shitje.
• Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
• Të ketë njohuri të gjuhës Angleze.

Leave a Comment