Vend i lirë pune/ Perfaqesues Rajonal Shitjesh per zonen e Shkodres

MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:

Perfaqesues Rajonal Shitjesh per zonen e Shkodres

Qellimi i Pozicionit: Sherbim i shkelqyer ndaj klienteve ekzistues dhe identifikimi i klienteve te rinj, duke synuar rritjen e shitjeve ne zonen e Shkodres.

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi:  E preferueshme diploma universitare ose shkolla e mesme profesionale.

Eksperiencë pune:  Minimalisht 2-3 vjet eksperience pune ne shitje

Aftësite:

  • Aftesi shume te mira ne shitje.
  • Aftesi shume te mira prezantuese.
  • Aftesi shume te mira negociuese.
  • Aftesi analizuese.

 

Aftesi te tjera:

 

  • Njohuri të mira të paketës Microsoft Office.
  • Te disponoje patente te klasit B.


Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dorezoni CV e detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore nepermjet adreses e-mail: burimenjerezore@megateksa.com.
 

Leave a Comment