Vend i lirë pune në Top Channel

Top Channel kërkon të punësojnë gazetarë për faqen e internetit

Kërkohen kandidatë për të punuar për faqen e internetit të Top Channel: www.top-channel.tv të cilët kanë njohuri mbi gazetarinë, lajmet e ditës; nga vendi, bota, rajoni, ekonomia, kronika e zezë, sporti, kultura e showbiz-i. Gjithashtu të kenë njohuri mbi platformat digjitale, si në tekst, video dhe fotografi, përfshirë YouTube e rrjetet e tjera sociale.

Preferohen kandidatë me arsim të lartë, që kanë aftësinë për të shkruar shpejt lajmet e minutës së fundit.

Njohuritë mbi WordPress janë plus, ndërsa aftësia për të punuar në ekip është e domosdoshme.

Kandidatët me eksperiencë në fushën e gazetarisë do të kenë prioritet.

Të interesuarit të dërgojnë jetëshkrimet si edhe portofol të punëve të mëparshme në adresën burimetnjerezore@top-channel.tv brenda datës 10 dhjetor 2018.

Leave a Comment