Vend i lirë pune në Megatek

MEGATEK, hipermarketi me i madh i tipit “Do It Yourself” ne Shqiperi. i cili ofron shitje me shumice dhe pakice, po kërkon te punesoje:

Graphic Designer

Kualifikimet dhe Aftësitë e Kërkuara:

Edukimi:   Diplomë universitare në graphic design.

Eksperience pune:  Min 5 vjet ekseprience pune si Graphic Designer.

Njohuri në Photoshop, Illustrator, In Design, Quark Express,After Effects, Sounboth, Avid Express, Sony Vegas Pro, Corel draw, Light Wave, Autodesk Skechbook Pro, Pinnacle dhe Microsoft Office.


Aftësite:

  • Kreativitet
  • Aftësi për të punuar me afate
  • Organizim dhe kujdes ndaj detajeve
  • Aftësi për të ndjekur disa projekte njëherazi

Procedura e Aplikimit:
Per te aplikuar per kete pozicion, ju lutemi dergoni CV – ne e detajuar tek Divizioni i Burimeve Njerezore

me E-mail: burimenjerezore@megateksa.com

COMMENTS

Leave a Comment