Vend i lirë pune, Menaxher/e në Hotelin Milenium

Hotel Millennium në Tiranë kërkon të punësojë një menaxher që duhet të plotësojë kriteret e mëposhtme:
1) Preferohet të jetë  grua, mosha 35-45 vjeç;
2) të njohë gjuhën italiane dhe angleze
3) të jetë e aftë të menaxhojë site të booking, si dhe të azhornojë web e hotelit;

4) të mbajë llogaritë e hotelit dhe të ndjekë personalisht pagesat kryesore;

5) të menaxhojë marrëdhëniet me klientët;

6) të organizojë punën e punonjësve të tjerë të hotelt;

7) te ketë patentë drejtimi të makinës

Të interesuarit të dërgojnë CV-të e tyre në adresën e emailit: mundesi.al@gmail.com para datës 25 Mars.

 

 

Leave a Comment