Vend i lirë pune/ Kamarier Restoranti në Tirana International Hotel

Tirana International Hotel & Conference Centre kërkon të punësojë: Kamarier Restoranti

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

– Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Restorante prestigjoze.
– – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm), njohja e një gjuhe të tretë përbën avantazh.
– Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese.
– Të kenë prezencë të mirë.
– Mosha deri ne 45 vjec.

Të gjitha kriteret e mësipërme duhet të jenë të shoqëruara me referencat përkatëse me numra kontakti.

Per aplikime dorezoni Cv prane recepsionit te Hotel Tirana International ne adrese
Sheshi Skenderbej, 8, Tirane
Tel. +355 4 223 41 85

Fax. +355 4 223 25 21
www.tiranainternational.com

email: executive@hoteltirana.com.al

Leave a Comment