Vend i lirë pune- Asistent/e zyre në Shkollën e gjuhëve të huaja Kristofor Kolombi

Shkolla Amerikane Kristofor Kolombi ofron vend pune për asistent/e zyre full-time (8.00 am -5.00 pm dhe part-time (pasdite 4.00 pm – 8.00 pm).

Personat e interesuar duhet te kene eksperience te meparshme ne kete profesion. Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne cv-te e tyre ne posten elektronike kristoforkolombi@gmail.com para datës 18 Janar 2016.

Faqja zyrtare: http://www.kristoforkolombi.com/

 

COMMENTS

  • <cite class="fn">xhulja bushkolaj</cite>

    Jam e interesuar te punoj part time, pasi aktualisht jam studente ne vitin e dyte per gjuhe dhe letersi shqipe.Do ju isha mirenjohese nese kerkesa ime do.merrej parasysh.Faleminderit

Leave a Comment