Vend i lirë pune/ Agjent turizmi

Kalemi Travel, shpall vende vakante pune full-time ne pozicionin:
– pozicioni fillestar: agjent/konsulent turizmi (ne menyre qe kandidati te pervetesoje produktet dhe sherbimet mbi turizmin)
– rritje ne kariere: menaxher produkti – prezantimi i produkteve ne panairet nderkombetare Londer, Berlin, Singapor etj
– rritje ne kariere: menaxher projekti – prezantimi i projekteve ne panairet nderkombetare Londer, Berlin, Singapor etj

Kriteret:
– Kandidatet duhet të kenë përfunduar studimet e larta në fakultetin e Ekonomisë, ne deget administrim biznesi ose marketing.
– Kualifikimet pasuniversitare perbejne avantazh.
– Të jenë njohës shumë te mirë te gjuhës angleze. Njohja e gjuheve te tjera perben avantazh.
– Aktivitetet, trajnimet jashte shkollore ne fushen e biznesit perbejne avantazh.
– Eksperienca e punes nuk eshte e domosdoshme.

Aftesi nderpersonale:
• Kandidatet duhet te kene aftesi te shkelqyera komunikimi dhe ndertojne marredhenie nderpersonale.
• Aftesi te mira ne zgjidhjen e problemeve dhe aftesi organizative.
• Menaxhim i mire i stresit dhe orientim ndaj detajeve.
• Dedikim ndaj respektimit te afateve dhe aftesi per te punuar ne skuader.
• Aftesi te mira shkrimi dhe njohuri kompjuterike.
• I orientuar ndaj shitjeve

Te gjithe ata qe plotesojne kriteret e mesiperme, jane te lutur te dergojne CV ne puno@kalemitravel.com
Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen.

Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment