Udhëzuesi teknik i portalit të klasifikimit për maturantët

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar Udhëzuesin Teknik të Portalit të Klasifikimit.

Ky Udhëzues do t’u shërbejë të gjithë kandidatëve të shpallur fitues në IAL-të Publike dhe Private, për procesin e regjistrimit në raundin e parë dhe të dytë, në përputhje me Udhëzimin Nr. 15, datë 19.05.2017. Portali do të jetë i aksesueshëm nga data 29 Gusht 2017.

Për të parë një video tutorial klikoni këtu 

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment