Trego vendlindjen tënde! Konkurs për të Rinjtë

Me siguri je krenar per vendlindjen tende, per bukurite e rralla, historine, kulturen, njerezit, traditen, biodiveristetin.
Konkursi krijues “Trego vendlindjen tende“ qe sapo ka filluar te mundeson te prezantosh vlerat me te vecanta e me te bukura te vendlindjes tende.
Ne se mendon se vendlindja jote ka vlera dhe potenciale te vecanta, kontribo me foto dhe video te cilat do te sherbejne qe vendi yt te zhvillohet me tej dhe te behet nje destinacion terheqes turistik.
Vepro shpejt!Vepro sot! Dergo fotot e tua sot! !Dergo videon tende qe tregon vlerat e vendit tend!
Projektet me te mira qe do te percaktohen nga votimi online do te mbeshteten per tu promovuar me tej dhe per tu bere pjese e destinacioneve turistike.
Vendlindja sot ka nevoje per kontributin tend. Merr pak kohe dhe perqendrim me aparatin tend fotografik dhe transmeto mbresat nga bukurite e vendlindjes tende dhe fto miqte tuaj per vleresuar ata nepermjet votimit online.

Ti mund ta besh me te bukur vendin tend! Sot e ke ti radhen te kontribuosh!!
https://trego-vendlindjen.com/

 

Leave a Comment