Tre pozicione të lira pune në New Media Communications

New Media Communications ka tre pozicione të lira pune:

1. Web Developer
2. Programator PHP
3. Programatore Java

Detyrat

1. Ndjekja dhe zhvillimi i projekteve ne autonomi te plote.
2. Krijimi i faqeve te internetit me baze programim ne Php dhe MySql.
3. Ndertim dhe perditesimi i sistemeve e-commerce me baze programim ne Php dhe MySql.
4. Ndertimi i apllikacioneve Android / IOS.

Njohuri dhe eksperience ne
php / mysql
javascript
nodejs
angular/backbone/underscore/jquery
cordova/phonegap

Kerkesa te tjera
1.Te jete bashkepunes dhe i/e afte te punoje ne grup.
2. Preferohet eksperience minimumi 2 vjecare
Tipi i kontrates: me kohe te plote

Per kontakt
Tel. : 0674052561
email online@newmedia.al

Leave a Comment