TRAJNIME FALAS PER “FINANCE” EDHE “ADMINISTRIM PUBLIK”

Akademia Profesionale Elita   organizon 2 trajnime 1-ditore perkatesisht ne fushen e “finances” edhe “administrimit publik”. Secili nga trajnimet zgjat 8 ore nga ora 10.00 deri ne oren 18.00 ne ambientet e Tirana International (15 kateshi) kati 2. Ne fund do pajiseni me certificate pjesmarrje. Ne po te njejten dite do te shperndahen  bursa per pjesmarresit ne deget 5-mujore te “Finances” dhe “Administrimit Publik” . Fillimi i trajnimit: 23 Dhjetor 2017.

Trajnimet do te jene falas!  Do kete vetem nje pagese 10 euro per certifikaten.

 Per tu regjistruar telefononi ne numrin e telefonit 0676323695

Leave a Comment