Trajnime falas nga GIZ në Tiranë

Protik Innovation Center në kuadër të projektit GIZ ProSeed ofron mundësi trajnimi falas gjatë muajit Prill 2018 për të gjithë ata që dëshirojnë të fillojnë karrierën e tyre në Multimedia. Aplikimet janë të hapura deri në datën: 6 Prill 2018 nëpërmjet plotësimit të formularit në linkun që vijon: https://protikcenter.typeform.com/to/BIrEzk

Numri i pjesëmarrësve është i limituar dhe vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Vendndodhja: Protik Innovation Center, Tiranë

Leave a Comment