Trajnime falas në Tiranë

Akademia Profesionale Elita organizon 2 trajnime 2 ditore perkatesisht ne fushen e Ligjeve dhe fushen e Menaxhim Biznesit. Trajnimet do te zhvillohen ne date 11-12 nentor 2017 dhe 18-19 nentor prane Hotel Tirana International (15 kateshi) Tirane.

Trajnimi i Menaxhim Biznesit ne oren 10:00-14:00 dhe trajnimi i Ligjeve ne oren 14:00-18:00. Ne perfundim pajiseni me certifikate pjesemarrje. Ate dite do shperndahen bursa per vazhdimin e degeve 5 mujore “Njohes i Ligjeve” dhe “Menaxhim Biznesit”.

Trajnimet jane falas! Do ketë vetëm një pagesë 10 euro për certifikatën.

Si të regjistroheni

Te interesuarit te kontaktojne per konfirmim ne : 0682020260

Leave a Comment