Trajnim me temë “Your Path to WellStreet”

Për herë të parë vjen në Shqipëri programi i lidershipit nga nje prej Universiteteve me prestigjoze

me teme trajnimi

YOUR PATH TO “WELLSTREET”,

EMBODY YOUR INNER POWER AND CLAIM YOUR AUTHENTIC BRAND

11 Prill 2017

Qendra Protik

Ky program ofrohet nga George Washington University Center for Excellence in Public Leadership, në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë.

Nga ky trajnim Ju do të përfitoni:

Ø Një qasje të re për të mësuar dhe kuptuar thellë veten tuaj;

Ø Ju ndihmon të përqendroheni dhe të filloni të eksploroni “your authentic brand”.

Ø Nëpërmjet përdorimit të ushtrimeve/ praktikave, do të fitoni qartësi dhe fokus në hapat tuaj të ardhshëm profesional.

Në fund të trajnimit do të pajiseni me një çertifikatë nga “George Washington University – Center for Excellence in Public Leadership” e cila vlen 0.5 kredite (CEUs).

Për më shumë detaje ne lidhje me programin e trajnimit dhe per menyren e rregjistrimit, ju lutem referohuni ne linkun këtu. Konfirmimin per pjesmarrjen dergojeni ne adresen email: ornela_sulce@cci.al brenda dates 7 prill 2017.

Leave a Comment