Trajnim për fotografet femra

Woman Photograph ka kënaqësinë të hapë thirrjen për aplikime për programin e mentorimit të fotografisë 2018-2019, i cili do të bashkojë 22 udhëheqës të kësaj industrie (11 fotografë dhe 11 redaktorë fotosh) me 22 fotoreporterë me eksperiencë përgjatë një viti. Mentorët janë redaktorë nga National Geographic, NPR, The Atlantic, dhe San Francisco Chronicle, si dhe fotografë që mbajnë çmime fituese sipas vendeve të ndryshme.

Ne aktualisht kërkojmë aplikime nga fotografë femra me më pak se pesë vjet eksperiencë profesionale, të cilët mund të jenë të interesuar për përkrahje afatgjate. Për çdo pyetje, ju lutemi kontaktoni në adresën: hello@womenphotograph.com.

Afati i aplikimeve është më 15 korrik në orën 23:59 .

Për të aplikuar, klikoni KËTU.

Leave a Comment