Trajnim në Bullgari/ “Ji ndryshimi: Shkëmbim Rinor për të Rinjtë Sipërmarrës”

Kush mund të aplikojë?

Të gjithë të interesuarët të cilët:

-Janë 18-30 vjeç

-Kanë motiv për të mësuar dhe për të ndarë me të tjerët më shumë rreth Sipërmarrësve të Rinj

-Mund të punojnë dhe të komunikojnë në anglisht

-Janë në gjendje të marrin pjesë gjatë gjithë kohëzgjatjes së aktivitetit

-Prioritet do t’u jepet të rinjve që nuk kanë përvojë të mëparshme në shkëmbime rinore ose trajnime.

-Prioritet do t’u jepet të rinjve që vijnë nga grupet e pafavorshme sociale, ekonomike, gjeografike ose kulturore.

Afati i aplikimit: 20 shtator 2019

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment