Trajnim : Mbledhja e të dhënave dhe ndikimi i matjes së tyre

Afati i aplikimit: 8 Janar 2017
Kush mund të aplikojë: praktikantë që dëshirojnë të bashkohen me ekipin e Kërkimit dhe Vlerësimit dhe të mbështesin rrjetin Impact Hub në përpjekjet e saj të matjes së ndikimit
Shpërblimi: një total prej 1,500 EURO
Ku mund të vendoseni: San Francisko ose Vienë

Gjithkush ka ide për të bërë botën një vend më të mirë – Hub Impact është një vend për të bërë ato të ndodhë.

 

Ju mund të aplikoni, nëse:

Ju keni përfunduar një diplomë universitare ose jeni të regjistruar aktualisht;
Ju gëzoni mbledhjen, analizimin, dhe punimin me të dhënat dhe jani shumë të rehatshëm duke punuar në Excel;
Ju jeni të organizuar dhe keni vëmendje të jashtëzakonshme në detaje;
Ju jeni një komunikues i mirë me aftësi të shkëlqyera ne shkrim dhe të folur(rrjedhshëm në anglisht, gjuhë të tjera një plus);
Ju jeni fleksibël.

Shperblimet

Një total prej 1,500 EUR kostos totale të kompanisë për të gjithë stazhin. Opsionet e Punësimit / kontraktuese në varësi të vendndodhjes.

Në rast të ndonjë pyetje, ju lutem shkruani email research@impacthub.net

Si të aplikoni?

Për të aplikuar ju lutemi plotësoni formularin këtu

Depozitoni edhe dokumentet e mëposhtme:

CV ose Resume;
Letër të shkurtër të mbuluar (350 fjalë) që përshkruan se pse ju jeni një aplikant i përkryer për rolin që aplikoni.

Per më shumë informacion klikoni këtu 

Leave a Comment