Trajnim interaktiv i mbështetur nga Bashkimi Evropian

Në kuadër të ditës së mjedisit, Instituti i Politikave Mjedisore fton të gjithë të interesuarit dhe veçanërisht studentët, të sapodiplomuarit dhe profesionistët e rinj të marrin pjesë në aktivitetin interaktiv:
“MBROJTJA E BURIMEVE NATYRORE TË SHQIPËRISË DUKE ANGAZHUAR PROFESIONISTËT E RINJ”.

8 Qershor 2016, ora 9:30, Universiteti Polis, Tiranë
Hyrja e lirë

Aktiviteti mundësohet nga programi i ENV i zbatuar nga CO PLAN dhe mbështetur financiarisht nga Bashkimi Evropian.

Per me shume informacione: iep@iep-al.org

Leave a Comment