Trajnim falas/ “Si të jeni të suksesshëm në gjetjen e punës dhe promovimin në të”

Trajnim FALAS me Certifikatë

Tema:” Si të Jeni të Suksesshëm në Gjetjen e Punës dhe Promovimin në Të ”

Dita e zhvillimit: E shtunë më 04.06.2016 në orën 14:00

Vendi i zhvillimit: Pranë ambjenteve të IRISOFT EDUCATION

Kohëzgjatja: 2 orë

Pjesëmarrja: FALAS

Konfirmimi i pjesëmarrjes mund të bëhet:

Adresa: Rr Himë Kolli, vila 23/1, afër shkollës K.Pezës

Leave a Comment