Trajnim falas në Pukë mbi Kularinë

Agro Tourism Project Albania ne bashkepunim me Bashkine Puke, organizon ne datat 23 dhe 24 trajnimin mbi Kulinarine me Master Shef Z. Sokol Prenga.
Ky kurs trajnimi synon kryesisht të promovojë një figurë të re profesionale e cila do të jete e aftë për të krijuar vlerë të shtuar tradites kulinare te zones, duke mbështetur rolin dhe promovimin e karakteristikave unikale te kuzhines së territorit rural ne zonen e Pukes.
Ne kete seksion do marrin pjese rreth 20 veta dhe pjesemrresit do pajiset me nje certifikate.
Te interesuarit per pjesemarrje te kontaktojne: aalikaj@ceed-albania.org
Ky trajnim zhvillohet ne kuader të Projektit mbi Agroturizmin të financuar nga USAID/Albania Embassy of Sweden in Tirana dhe implementuar nga CEED Albania dhe eshte falas.

Bashkia Pukë-Faqja Zyrtare 

Njoftimi zyrtar në këtë LINK

Leave a Comment