‘TOKA JONË’ kampi falas i diasporës – Apliko tani!

‘Udhëtimi më i bukur është ai që të dërgon për në shtëpi…’
Njihuni me bashkëmoshatarët tuaj, vizitoni vendet më të bukura të Kosovës, zhvilloni aftësitë e juaja me aktivitete të ndryshme.

Kur: 25 – 30 korrik 2016
Ku: Parku Gërmia, Prishtinë
Çfare: Sport, këngë, aktivitete në natyrë, adrenalinë, shoqërim, vizita…
Kush: Ky kamp është i hapur për të gjithë të rinjët 15-17 vjeç nga diaspora, Kosova dhe Shqipëria.

TOKA-JONE-Poster-Online2-page-001 TOKA-JONE-Poster-Online2-page-002

COMMENTS

Leave a Comment