Tirana Dhuron – 1 Qershor!

*Në më të shumtën e rasteve, i drejtohemi dashurisë që është gjysma e zemrës, por ekziston një dashuri tjetër që është më e madhe se gjysma, që zë gjithë zemrën.
Dashuria për fëmijët!
Zoti na i ka dhënë të gatshme opsionet e jetës, mjaft të zgjedhim masën që do mbushim zemrën.

Kete 1 Qershor falim dashuri per te gjithe ata te femije, prinderit e te cileve nuk kane mundesi ti blejne libra, lodra, veshje a ushqim.

Ne e filluam maratonen e dhurimit me 5 bicikleta per Shtepine e Femijes. Dhuro dhe ti!

#DhuroLodra
#DhuroVeshje
#DhuroLibra
#DhuroUshqime

Nga neser deri ne 1 Qershor ne cdo stacion Ecovolis, te gjithe lodrat dhe dhurimet tuaja do te shkojne per Shtepite e Femijeve dhe femijet ne nevoje! #Kurajo #Dhuro

#TIRANADHURON ♥

*Ecovolis

Leave a Comment