Thirrje/ Programi Vullnetar EVS

Aplikoni ne programin European Voluntary Service, EVS (Sherbim Vullnetar Europian)

PVN eshte akredituar si organizate derguese. Per me shume info dhe asistim kontaktoni ne pvnoutgoing@gmail.com

Burime per te gjetur mundesi te EVS

European Youth Portal
https://europa.eu/youth/volunteering/project_en…

Te tjera: https://europeanvoluntaryservice.org/ fb: https://www.facebook.com/FindYourEVS/…

FB page: Discover the EVS
https://www.facebook.com/Discover-the-EVS-European-Volunta…/

Grupe FB : EVS vacancy/ European Voluntary Service
https://www.facebook.com/groups/EVS.vacancy/
https://www.facebook.com/groups/22283221467/
https://www.facebook.com/groups/139253592803378/
https://www.facebook.com/groups/EuropeanVoluntaryService/

Image may contain: text

No automatic alt text available.

Leave a Comment