Thirrje për vullnetarë

TISS fton vullnetarë në skuadër!
Nëse vazhdoni arsimin e lartë në degë të Shkencave Sociale, keni përvojë në punën me fëmijë dhe ndieni se e kryeni me përgjegjësi, provoni!
Angazhimi vullnetar: E hënë-e premte, 9:30-12:30.
Çdo i/e interesuar mirëpritet në ambientet e Qendrës TISS, ditën e premte, prej orës 10:00-11:00.
Mirësevini!

Leave a Comment