Thirrje për projekt-propozime

THIRRJE PËR PROJEKT-PROPOZIME

KOMISIONI EVROPIAN
Ide nga zhvillimi dhe shkallëzimi i Evropës

Ky thirrje për propozime ka të bëjë me zhvillimin e mëtejshëm dhe shkallëzimin e “Ideve nga Evropa”, një nismë e zhvilluar nga Komisioni Evropian në bashkëpunim të ngushtë me Ministrinë Holandeze të Ekonomisë dhe të Dërguarit e NVM-ve.

Number: 279/G/GRO/SME/17/C/019a

Afati i fundit: 15/03/2018

Më shumë info, klikoni linkun: https://goo.gl/EvSQf2

Leave a Comment