Thirrje për pjesëmarrje në projekt

Qendra “Konsumatori shqiptar”, ne bashkepunim me Leviz Albania ne kuader te projektit: “Përmirësimi i cilësisë së shërbimit të transportit rrethqytetas në Bashkinë e Durrësit” kerkon te perfshije 15 te rinj te moshes 18-26 vjec per te monitoruar kete transport.
Te interesuarit te dergojne nje CV dhe nje leter motivimi ku te listojne 3-5 arsye per te qene pjese e ketij projekti ne adresen elektronike: qendrakonsumatorishqiptar@gmail.com.
Afati i fundit i aplikimit eshte data 15 Nentor 2016.

Leave a Comment