Thirrje për kumtesa: “Paraja në Politikë…”

Departamenti i Shkencave Politike në Universitetin “Aleksandër Moisiu”, në bashkëpunim me National Democratic Institute (NDI) dhe me mbështetjen e Ambasadës Britanike në Tiranë, organizon konferencën shkencore “Paraja në Politikë: Refleksione, Pritshmëri dhe Zgjidhje”. Konferenca do të zhvillihet në datën 25 shkurt, 2019, në qytetin e Durrësit.

Për më shumë klikoni në këtë LINK

Leave a Comment