Thirrje për artikuj nga Delegacioni i BE në Shqipëri

Je gazetar/e? Raporton mbi temat e menaxhimit të financave publike?

Me mbështetjen e Bashkimit Evropian, Ministria e Financave dhe Ekonomisë bën thirrje për shkrime mbi rëndësinë dhe zbatimin e Reformës së Menaxhimit të Financave Publike në Shqipëri.

Apliko tani që zëri yt të dëgjohet dhe kontribuosh në përmirësimin e sistemit të financave publike për t’iu shërbyer më mirë qytetarëve dhe komunitetit.

Artikujt më të mirë (nga një për çdo temë) do të fitojnë secili një çmim prej 800 euro.

Afati i fundit i aplikimit: 13 tetor 2019.

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment