Thirrje për aplikime/ Youth Ambassador of Peace

Pas suksesit të jashtëzakonshëm të vitit të kaluar vjen sërish Youth Ambassador of Peace këtë herë me më shumë energji dhe plane për të ardhmen. Me prezencën e shkëlqesisë së tij zotit Hellmut Hoffmann në ambientet e EU Info Center u shpallën dy fituesit Xhoi Bare dhe Alvaro Bulku. Të dy fituesit në Mars të këtij viti përfaqsojnë Shqipërinë në Asamblenë e Ambasadorëve në Berlin. Ata do të jenë të pranishëm në aktivitet për të dhënë shembullin e tyre si dhe do të kemi të pranishëm nga Ambasada Gjermane në aktivitet.

Ndryshe nga çdo program, workshop, trajnim tjetër ku keni marrë pjesë në këtë trajnim nuk do të ketë fitues që nuk kane luftuar për kupat e tyre. Çdo pjesëmarrës do të marrë titullin “Youth Ambassador of Peace” pasi të ketë kaluar një sërë sfiash në projektet që do të realizohen përgjatë dy ditëve 19 – 20 Mars. Më datë 21 Mars do të shpallet fituesi i këtij viti, i cili vitin që vjen do të jetë në Berlin.

Për të qenë pjesë e këtij formati do iu duhet të jeni kreativë në CV tuaja ku do të paraqitni me foto aktivitetetet qe keni marre pjesë, një përshkrim të aktiviteteit si dhe çertifikimeve përkatëse. Gjithashtu duhet dërguar dhe letër motivimi 2 – 3 paragrafë.

Të gjithë të intersuarit duhet të dërgojnë një email në: theleader256@gmail.com këto të dhëna për të marrë formatin e aplikimit:

Emër:
Mbiemër:
Numër konktati:

Kriteret për t’u pranuar janë:
-CV krijuese
-Letër motvimi
-Mosha (deri në 26 – të vjeç)

AFATI I APLIKIMIT deri me 10 Mars 2016.

APLIKIMET PAS DATËS 10/03/2016 NUK DO TË PRANOHEN.

Leave a Comment