Thirrje për aplikime/ Vullnetarë në EESTEC Tirana

Vullnetaret potenciale :
-Studente te Inxhinierive dhe Shkencave Kompjuterike
-Studente te Fakultetit Ekonomik , kryesisht dega Informatike Ekonomike
por jane te mirepritur dhe Studentet e Shkencave Sociale .
Çfarë  ofron EESTEC Tirana:
-Trajnim dhe implementim projektesh te ndryshme , nga Inxhinieriket por se fundmi dhe sociale gjithmone me tematike teknologjia dhe zbatimi i saj (Nivel Kombetar)
-Trajnime ne te gjitha Fushat e Inxhinierise Elektrike juridiksioni FIE FTI dhe Shkenca Kompjuterike FSHN ne 55 Univerisete te ndryshme ne Europe , 26 Shtete .

Për të aplikuar, klikoni në këtë LINK.
Per EESTEC Tirana Gjeni me shume informacion tek
www.eestectirana.org dhe www.eestec.net
Gjithashtu tek faqja ne Facebook EESTEC Tirana.
Per cdo pyetje na kontaktoni
info@eestectirana.org ose ne Facebook .
Ju mirepresim !!!

Leave a Comment