Thirrje për aplikime/ Programi E-Teacher për Anglishten Amerikane

Nëse jeni një mësues anglishteje në kërkim të mundësive për zhvillim profesional, shikoni Programin E-Teacher për Anglishten Amerikane. Zgjidhni ndër kurset që iu përshtaten më shumë interesave dhe qëllimeve tuaja të karrierës dhe aplikoni! Mësuesit e përzgjedhur do të marrin pjesë në kurse online të nivelit universitar të ofruara nga universitetet amerikane dhe do të kenë mundësi të njihen me kolegë nga mbarë bota.

Afati i fundit i aplikimit: 7 shtator 2019.

Për më shumë nformacione dhe për formën e aplikimit klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment