Thirrje për aplikime/ Kërkohen 61 koordinatorë për Forumin e Liderave të Rinj Shqiptarë

ALBANIAN YOUNG LEADERS FORUM / FORUMI I LIDERAVE TE RINJ SHQIPTAR

“Shqiponja e AYLF fluturon në çdo cep të Shqipërisë”

Forumet e Liderave të Rinj në Nivel Lokal, 61 Bashki, 61 Koordinator të AYLF në te gjithë Shqipërinë.

Albanian Young Leaders Forum / Forumi i Liderave të Rinj Shqiptar është një shoqatë jo-fitimprurse në rang kombëtar e cila perbehet nga të rinjtë e shoqerise civile, të rinjtë e forumeve politike rinore, sipërmarrsit e rinj, sportistët dhe artistët e rinj të moshës 16 deri 35 vjec. AYLF ka si qëllim të bëjë bashkë të rinjtë që vijnë nga fusha të ndryshme, lidera të cilët ushtrojnë veprimtarin e tyre në biznes, ekonomi, politikë, kulturë, sport, art dhe shoqëri civile, por edhe të rinj të tjerë të cilët kanë ambicie për tu bërë lidera të së ardhmes në një nga fushat e mësipërme.

Forumi i Liderave të Rinj Shqiptar ka si mision afrimin e liderave të rinj të sektorit publik, sektorit privat dhe liderave të rinj të shoqërise civile me qëllim rritjen e interaktivitetit dhe nderveprimit midis tyre në mënyrë që të gjenerohet një vlerë e shtuar pozitive me një imapkt të gjerë social dhe ekonomik.

Ftojmë të gjithë të rinjtë/rejat lidera/lidere në fushen e Biznesit, Politikes, Ekonomise, Kulturës, Sportit, Artit dhe Shoqerise Civile apo të rinjtë/rejat e angazhuar/a ne nje prej fushave te mesiperme dhe që deshirojnë të japin kontributin e tyre duke bashkuar zerin, idet dhe vullnetin e lire me të rinjtë e tjere nga e gjithë Shqipëria, për të lobuar në emrin dhe të drejtat e të rinjve, janë të lutur të plotesojnë Formularin e Aplikimt për tu bërë pjesë e Albanian Young Leaders Forum (një forum i ngritur në bashkepunim me Student Economic Forum dhe Young Global Leaders Forum të World Economic Forum).

Më poshtë vijon renditja e 61 pozicioneve të koordinatorve përfaqësues të Albanian Young Leaders Forum në 61 Bashkitë e Republikës së Shqipërisë. Të rinjtë kandidat që dëshirojnë të jenë drejtues në pozicionin e koordinatorit të Forumit të Liderave të Rinj të Bashkive përkatëse të poshtshënuara do të përzgjidhen në bazë të vlerësimit të CV-ve të dërguara deri në daten 05 Qeshor 2016.

Dergoni CV-të tuaja në albanianylf@gmail.com nese dëshironi të përfaqësoni zerin e të rinjve të qytetit/Bashkisë ku ju jetoni, nëpërmjet Forumit të Liderave të Rinj të Bashkisë tuaj (prsh Forumit të Liderave të Rinj Vlorë), duke ideuar, iniciuar, zhvilluar dhe implementuar aktivitete dhe projekte në bashkëpunim me ALBANIAN YOUNG LEADERS FORUM.

1. Forumi i Liderave të Rinj Malësi e Madhe

2. Forumi i Liderave të Rinj Shkodër

3. Forumi i Liderave të Rinj Vau i Dejës

4. Forumi i Liderave të Rinj Fushë Arrës

5. Forumi i Liderave të Rinj Pukë

6. Forumi i Liderave të Rinj Tropojë

7. Forumi i Liderave të Rinj Has

8. Forumi i Liderave të Rinj Kukës

9. Forumi i Liderave të Rinj Mirditë

10. Forumi i Liderave të Rinj Mat

11. Forumi i Liderave të Rinj Klos

12. Forumi i Liderave të Rinj Lezhë

13. Forumi i Liderave të Rinj Kurbin

14. Forumi i Liderave të Rinj Dibër

15. Forumi i Liderave të Rinj Bulqizë

16. Forumi i Liderave të Rinj Durrës

17. Forumi i Liderave të Rinj Krujë

18. Forumi i Liderave të Rinj Shijak

19. Forumi i Liderave të Rinj Vorë

20. Forumi i Liderave të Rinj Tiranë

21. Forumi i Liderave të Rinj Kamëz

22. Forumi i Liderave të Rinj Kavajë

23. Forumi i Liderave të Rinj Elbasan

24. Forumi i Liderave të Rinj Librazhd

25. Forumi i Liderave të Rinj Belsh

26. Forumi i Liderave të Rinj Cërrik

27. Forumi i Liderave të Rinj Gramsh

28. Forumi i Liderave të Rinj Prrenjas

29. Forumi i Liderave të Rinj Peqin

30. Forumi i Liderave të Rinj Rrogozhinë

31. Forumi i Liderave të Rinj Pogradec

32. Forumi i Liderave të Rinj Maliq

33. Forumi i Liderave të Rinj Korçë

34. Forumi i Liderave të Rinj Pustec

35. Forumi i Liderave të Rinj Devoll

36. Forumi i Liderave të Rinj Kolonjë

37. Forumi i Liderave të Rinj Divjakë

38. Forumi i Liderave të Rinj Lushnje

39. Forumi i Liderave të Rinj Fier

40. Forumi i Liderave të Rinj Patos

41. Forumi i Liderave të Rinj Roskovec

42. Forumi i Liderave të Rinj Mallkaster

43. Forumi i Liderave të Rinj Berat

44. Forumi i Liderave të Rinj Kuçovë

45. Forumi i Liderave të Rinj Urë Vajgurore

46. Forumi i Liderave të Rinj Poliçan

47. Forumi i Liderave të Rinj Skrapar

48. Forumi i Liderave të Rinj Përmet

49. Forumi i Liderave të Rinj Këlcyrë

50. Forumi i Liderave të Rinj Vlorë

51. Forumi i Liderave të Rinj Selenicë

52. Forumi i Liderave të Rinj Himarë

53. Forumi i Liderave të Rinj Tepelenë

54. Forumi i Liderave të Rinj Memaliaj

55. Forumi i Liderave të Rinj Gjirokastër

56. Forumi i Liderave të Rinj Libohovë

57. Forumi i Liderave të Rinj Delvinë

58. Forumi i Liderave të Rinj Dropull

59. Forumi i Liderave të Rinj Sarandë

60. Forumi i Liderave të Rinj Livadhja

61. Forumi i Liderave të Rinj Konispol

Për tu bërë pjesë e ALBANIAN YOUNG LEADERS FORUM jeni të lutur të plotësoni: Formularin e Aplikimit

Për tu lidhur me ne ne fcb klikoni: Ketu

Partneret tanë:

– World Economic Forum

– Global Young Leaders

– Student Economic Forum

– Agricultural University of Tirana

 

Leave a Comment