Thirrje për aplikime/ Anëtar në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane në Tiranë

Dëshironi të rrisni prezencën tuaj si qytetar aktiv midis të rinjve në Shqipëri përmes lidershipit, aktiviteteve në terren dhe angazhimit civil?
Eja dhe sill idetë e talentin tënd në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane në Tiranë.
Apliko tani për t’u bërë pjesë e strukturës së YC si anëtar.

Motivo!
Pse jo ti, pse jo tani?

Për të aplikuar, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment