Thirrje për aplikim/ Universiteti veror 2018!

MIO-ECSDE, federata jo-fitimprurëse me 127 OJQ në Mesdhe, ku ben pjese edhe PPNEA, ka hapur thirrjen per të gjithë të diplomuarit, që të aplikojnë në universitetin veror 2018 me temë “Qasjet e integruara për Menaxhimin e Zhvillimit të Qëndrueshëm , Turizmin, dhe Produktet lokale në Rezervat Biosferike”. Ky universitet veror do të realizohet në 8-15 Korrik 2018, në Parnon, Greqi dhe ka si qëllim të rrisë kapacitetet dhe të trajtojë çështje lidhur me menaxhimin, zhvillimin lokal, mbrojtjen dhe ruajtjen e natyrës.

Afati përfundimtar i aplikimit: 13/05/2018

Për të tjera informacione, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment