Thirrje nga Ambasada Amerikane/ Mundësi shkëmbimi artistik

Jeni një muzikant/e  i/e talentuar dhe në kërkim të gjërave të reja  i/e moshës 19 – 35 vjeç? A keni ju përkushtimin për t’i shërbyer komunitetit ku jetoni? Programi OneBeat është një shkëmbim artistik unik i cili do t’ju japë mundësinë të eksploroni tradita të reja muzikore me muzikantë e artistë të tjerë të talentuar nga e gjithë bota.
Ju ftojmë të aplikoni: http://1beat.org/apply/

Leave a Comment