“Të qenurit i ri në ditët e sotme”/ Aplikoni dhe fitoni 200€

Çfarë do të thotë të jesh i ri në ditët e sotme?

Për këtë konkurs fotosh, kërkohet që ju të ndani interpretimin tuaj krijues lidhur me të qenurit një person i ri në ose jashtë Evropës. Kjo mund të përfshijë fotografi që tregojnë miqësinë, të mësuarit, udhëtime, vullnetarizëm, ose çfarëdo gjëje që përfaqëson të qenurit i ri për ju.

Fituesi do të përfitojë një kartë dhuratë €200 Amazon.

Afati i aplikimit 31 Gusht.

Klikoni në këtë LINK për të aplikuar.

Leave a Comment