Takim i hapur me sipërmarrësen Madi Sharma në Tiranë

Në kuadër të Programit mbi Sfidat e Sipërmarrjes ne Shqiperi, dhe ne kuadër të prezencës në Shqipëri, të një prej sipërmarreseve më të suksesshme në Europe, Znj. Madi Sharma, Organizata “A Woman in Power”, mbeshtetur nga Swiss Contact SECO EP organizon aktivitetin:

“Femrat, Sipërmarrja, Sfidat”

Për këtë arsye, kemi menduar të mbajme këtë aktivitet i cili është konceptuar në formën e një bashkëbisedimi dhe “motivational talk” duke sjellë raste suksesi të femrave sipërmarrëse në Shqipëri dhe atyre që janë në hapat e para të karrierës në sipërrmarje.
Dëshirojmë që ju të jeni një nga të ftuarat e nderit, ditën e hënë, datë, ora 10:00, për të qënë pjesë e takimit tonë!

Do të ishim të nderuar nga pjesëmarrja juaj!
Ju faleminderit!

PS: Vendet jane te limituara!
Per tu bere pjese e aktivitetit nevojitet marrja e nje aprovimi paraprak duke derguar nje email interesi ne: awpalbania@awomaninpower.org

Leave a Comment