Shkollë verore falas në Zvicër

Shkollë verore falas në Zvicër

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e tanishëm dhe të ardhshëm të doktoraturës, si dhe hulumtuesit postdoks dhe karrierën e hershme që identifikohen si gra Vendi: 2-9 gusht 2017, Zürich, Zvicër Shkolla Verore e Zyrihve për Gratë në Metodologjinë Politike është një seminar 8-ditor, që do të zhvillohet në Zvicër më 2-9 gusht 2017. Shkolla verore është e dizajnuar për studentët aktual dhe të ardhshëm të doktoratës, Hulumtuesit…

Read More

Shkollë verore në Zvicër

Shkollë verore në Zvicër

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017 Kush mund të aplikojë: studentët e tanishëm dhe të ardhshëm të doktoraturës, si dhe hulumtuesit postdoks dhe në karrierën e hershme që identifikohen si femra Vendi: 2-9 gusht 2017, Zürich, Zvicër Shkolla Verore e Zyrihut për Gratë në Metodologjinë Politike është një seminar 8-ditore, që do të zhvillohet në Zvicër, Zvicër më 2-9 gusht 2017. Shkolla verore është e dizajnuar për studentët aktual dhe të ardhshëm të doktoratës,…

Read More

Programi Ambasadorët e Rinj në Zvicër

Programi Ambasadorët e Rinj në Zvicër

Afati i aplikimit: 15 Prill 2017 Kush mund të aplikojë: njerëz nga të gjitha shtresat janë të inkurajuar të aplikojnë, duke përfshirë edhe emigrantët e ardhur së fundmi, si dhe përfaqësues të komuniteteve në pakicë Vendi: Korrik 14-21, 2017 Caux, Zvicër “Programi Ambasadorët e Rinj ” (e YAP) është pjesë e projektit evropian të Iniciativa e Ndryshimit (IofC), i cili synon të sjellë së bashku të rinjtë që kujdesen për të ardhmen e Evropës. Programi përbëhet…

Read More

Universiteti Bern në Zvicër ofron 15 vende për studime doktorature për studentët e huaj

Universiteti Bern në Zvicër ofron 15 vende për studime doktorature për studentët e huaj

Afati përfundimtar i aplikimit: 17 Maj 2017 Universiteti i Bernës po ofron deri në 15 raste studimi për doktoraturë  për studiuesit e ardhshëm ndërkombëtare. Pozicionet janë në dispozicion për studentët që kanë përfunduar të gjitha studimet e tyre jashtë Zvicrës dhe kanë arritur  nota të shkëlqyera në bachelor dhe master. Qëllimi është që të fillojnë dhe të përfundojnë studimet e doktoraturës në Universitetin e Bernës. Niveli i kursit: Pozicionet janë në dispozicion për të ndjekur programin…

Read More

Trajnim në Zvicër- UNITAR (Instituti i Kombeve të Bashkuara për trajnime dhe kërkime) 

Trajnim në Zvicër- UNITAR (Instituti i Kombeve të Bashkuara për trajnime dhe kërkime) 

Afati i aplikimit: E premte, 30 shtator 2016 Shteti: Zvicër Përshkrimi i programit Programi i Trajnimit Paqeruajtës është një program i specializuar i UNITAR, i cili ofron një përgatitje sistematike dhe gjithëpërfshirëse, përmes trajnimeve të reja dhe të orientuara drejt rezultateve, në fushën e paqeruajtjes dhe ndërtimit të paqes. Që nga themelimi i tij në vitin 2009, ky program ofron trajnime me cilësi të lartë të përbërë nga dy kurset themelore dhe të avancuara. Programi…

Read More

Praktikë e paguar në Zyrih, Zvicër

Praktikë e paguar në Zyrih, Zvicër

Pershkrimi Kompania Avrios mendon se jemi të rinj mjaftueshëm që të jemi rritur me zhvillimin e internetit. Çfare janë programet kompjuterike dhe çfare i bën ato kaq të pelqyeshme. Industria e automobilave ka kaluar nëpër ndryshime themelore. Avrios është një nga vrapuesit e parë të këtij ndryshimi. Është një kompani që ka prioritet produktin sepse ne fund te fundit produkti më i mirë fiton në treg. Afati i aplikimit: Gjate gjithe vitit Kohezgjatja: 6 muaj, Zyrih,…

Read More

Bursa studimi Master në Administrim Biznes (MBA), Zvicër

Bursa studimi Master në Administrim Biznes (MBA), Zvicër

Instituti Ndërkombëtar për Zhvillimin e Menaxhimit (IMD) ofron  rreth 17 bursa me vlerë totale prej 500.000 CHF për të studiuar programin MBA (Master në Administrim Biznes). Aplikantët ndërkombëtarë mund të aplikojnë për këto bursa. Qëllimi i Institutit Ndërkombëtar për Menaxhimin e Zhvillimit (IMD) MBA është për të mundësuar dhe inkurajuar akademikisht studentët e çdo kombësie. Vizioni i IMD-së është që të jetë më e mira në botë duke duke bërë të mundur zhvillimin e liderëve…

Read More

50 Bursa/ Program veror për të rinjtë në Zvicër

50 Bursa/ Program veror për të rinjtë në Zvicër

Përshkrimi “Programi Ambasadorët e Rinj ” (YAP) është pjesë e programit katër vjeçar “Addressing Europe’s Unfinished Business” (AEUB) dhe ka për qëllim të mundësojë pjesëmarrjen e përfaqësuesve të rinj në Konferencën vjetore që mbahet në Caux, Zvicër dhe përfshirjen e mëtejshme në aktivitete të tjera të rrjetit “Iniciativat e Ndryshimit” (IofC). YAP është një mundësi e shkëlqyer për t’i dhënë një zë evropianëve të rinj, të pasionuar për ndërtimin e një të ardhmeje të përbashkët…

Read More

Bursa Masteri për studentë ndërkombëtarë në Zvicër

Bursa Masteri për studentë ndërkombëtarë në Zvicër

Universiteti i Lozanës po ofron 10 Grante masteri në UNIL, në dispozicion për studentët e huaj për semestrin vjeshtë 2017-pranverë 2018. Grantet janë në dispozicion për ndjekjen e masterit në Universitetin e Lozanës. Kandidati duhet të ketë marrë një diplomë nga një universitet i huaj. Pjesëmarrësit duhet të dëshmojnë njohuri të mira të gjuhës angleze në letrën e tyre të motivimit (numri i viteve të klasave të gjuhëve të marra, përvojë specifike në një mjedis që…

Read More

27 mijë Euro/ Bursa Kërkimore në Zvicër

27 mijë Euro/ Bursa Kërkimore në Zvicër

Përshkrimi Shoqata Dr. Eduard Gübelin për kërkimin dhe identifikimin e gurëve të çmuar është duke ofruar bursa kërkimore për studentët MSc / PhD apo studiuesve postdoktorant. Objektivi kryesor i universitetit është që të sigurojë cilësi të lartë, mundësitë e plota të arsimit dhe trajnimit që janë të pajtueshme me ndryshimin e nevojave të studentëve. Shoqata Gübelin për bursën bashkëpunon ngushtë me Laboratorin Gübelin Gem, e cila ofron mbështetje administrative dhe mbikëqyrje të zhvillimit të suksesshëm…

Read More
1 2