Thirrje për Vullnetarë

Thirrje për Vullnetarë

eni të ndjeshëm në zhvillimin e të rinjve, përgatitjen e tyre për të përballuar sfidat duke arritur potencialin të plotë? Duke u bërë vullnetar në klasat e shkollave të mesme të rrjetit JA ju do të luani një rol kyç në zhvillimin e të rinjve shqiptarë. Vullnetarët e JA janë pjesë në programet e klasave të 11ta dhe 12ta dhe japin modelin praktik të njohurive mbi edukimin financiar, sipërmarrjes dhe zhvillimit të karrierës, duke fuqizuar…

Read More

Program vullnetarizmi nga Kombet e Bashkuara

Program vullnetarizmi nga Kombet e Bashkuara

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: organizata jofitimprurëse dhe vullnetarë në mbarë botën Vendi: online Programi i Vullnetarëve të Kombeve të Bashkuara (UNV) kontribuon për paqen dhe zhvillimin përmes vullnetarizmit në mbarë botën. Vullnetarizmi në internet lejon organizatat dhe vullnetarët që të bashkohen për të adresuar sfidat e zhvillimit të qëndrueshëm – kudo në botë, nga çdo pajisje. Vullnetarizmi në internet është i shpejtë, i lehtë – dhe mbi të gjitha, i…

Read More

Thirrje për vullnetarë në proçesin zgjedhor 2017

Thirrje për vullnetarë në proçesin zgjedhor 2017

Thirrje për Vullnetarë për vëzhgimin e ditës së votimit për Zgjedhjet Parlamentare të datës 25 Qershor 2017 Komiteti Shqiptar i Helsinkit po vëzhgon procesin zgjedhor për Zgjedhjet Parlamentare që do të mbahen në datën 25 Qershor 2017. Në këtë kuadër do të monitorohet procesi i votimit dhe i numërimit në disa prej qendrave të votimit dhe numërimit në qytetet Tiranë, Durrës, Kukës, Shkodër, Elbasan, Fier, Vlorë, Gjirokastër dhe Korçë. Komiteti Shqiptar i Helsinkit u bën…

Read More

Vullnetarë në organizatën “Shoqëri pa dhunë”

Vullnetarë në organizatën “Shoqëri pa dhunë”

Afati i aplikimit: 30 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë kandidatët e interesuar dhe të kualifikuar mbi 18 Tarifa / Kostot: të lira, në baza vullnetare Shoqëria OJQ pa Dhunë është duke kërkuar për një udhëheqës krijues, me pasion, dhe të fortë të komunitetit për t’iu bashkuar bordit. Kandidati më i mirë duhet të ketë angazhim të fortë për të kushtojë kohën e tij / saj dhe energjitë për misionin e organizatës dhe…

Read More

Praktikë në fushën e mjedisit

Praktikë në fushën e mjedisit

Thirrje për vullnetar/e ose për praktikë/stazh për ata që kanë pasion mbrojtjen e mjedisit dhe aktivitete në fushën e mjedisit pranë Institutit të Politikave Mjedisore. Aktivitetet kryesore janë: aktivitete ndërgjegjësuese me fëmijë shkollash (dhe të rinj), ekskursione në natyrë përreth Tiranës dhe vende të tjera, marshime për të vëzhguar ekosistemet dhe pastruar nga mbetjet etj. Aktivitetet mund të jenë një herë në javë nga 1-2 orë ose më tepër në varësi të aktivitetit. Të interesuarit/at…

Read More

Projekt vullnetar në Ukrainë

Projekt vullnetar në Ukrainë

Ukraina është duke bërë thirrje për vullnetarë ndërkombëtarë! A do të donit të merrni përvojë vullnetare? Ukraina është duke bërë thirrje për ju për të marrë pjesë në një valë të re të kampeve verore anglisht për fëmijët në vitin 2017, duke përfshirë edhe ata që janë prekur nga konflikti i armatosur në Ukrainën Lindore. Ata janë në kërkim për vullnetarë anglisht-folës të cilët do të shkojnë në Ukrainë dhe të ndërveprojnë me fëmijët në gjuhën…

Read More

Vullnetare online me Kombet e Bashkuara

Vullnetare online me Kombet e Bashkuara

Afati i aplikimit: në vazhdim Kush mund të aplikojë: organizatat jofitimprurëse dhe vullnetarët në mbarë botën Vendi: në internet Programi i Kombeve të Bashkuara për Vullnetarë (UNV) kontribuon në paqen dhe zhvillimin përmes vullnetarizmit në mbarë botën. Vullnetarizmi Online lejon organizatat dhe vullnetarë të bashkohen për të adresuar sfidat e zhvillimit të qëndrueshëm – kudo në botë, nga çdo pajisje. Vullnetarizmi Online është i shpejtë, i lehtë – dhe mbi të gjitha, i efektshëm. Kriteret…

Read More

Thirrje për aplikime/ Vullnetarë në fushatë ndërgjegjësuese

Thirrje për aplikime/ Vullnetarë në fushatë ndërgjegjësuese

ALO 116- Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë është një shërbim për fëmijët i cili ofron: Këshillim Psikologjik Informacion Referim në shërbimet përkatëse sipas specifikës së rastit ALO 116 – Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijët është një shërbim pa pagesë për fëmijët dhe të rinjtë në Shqipëri. Linja Kombëtare e Këshillimit për Fëmijë është një instrument që ka për qëllim të këshillojë fëmijët përmes telefonit dhe të referojë nevojat e tyre në shërbimet përkatëse….

Read More

Thirrje për vullnetarë

Thirrje për vullnetarë

*Me rastin e Javës Europiane të Lëvizjes që do të zhvillohet më 16-22 shtator 2016 në Shkodër, ftojmë të rinj e të reja të na bashkohen si vullnetarë me idetë, kreativitetin dhe mbështetjen e tyre. Aktiviteti do të jetë mjaft intensiv për 7 ditë rresht, ku do të përfshihen shumë shkolla të qytetit, organizata jo-fitimprurëse, institucione publike lokale, klube të ndryshme, individë dhe biznese. Java Europiane e Lëvizjes organizohet çdo vit në rreth 1500 qytete…

Read More
1 2