Konkurs Ndërkombëtar/ `Unë Jetoj Gjelbër`

Konkurs Ndërkombëtar/ `Unë Jetoj Gjelbër`

Video Konkurs Ndërkombëtar Mer pjesë dhe fito ! Agjencia Kombëtare e Mjedisit, ka kënaqësinë të ftojë dhe inkurajojë gjithë të interesuarit dhe apasionuarit pas mjedisit dhe promovimit të vlerave të tij, që ti bashkohen Video- Konkursit të shpallur së fundmi nga Agjencia Europiane e Mjedisit me temë `Unë Jetoj Gjelbër`. Kjo është një iniciativë e nivelit europian, që do të finalizohet me shpalljen e fituesve për secilën nga kategoritë e lançuara: 1- Ushqim i qëndrueshëm…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për videon më të bukur

Konkurs ndërkombëtar për videon më të bukur

Afati i fundit i aplikimit: 27 gusht 2017 Kush mund të aplikojë: prodhuesit e veprave të artit audiovizuale ose multimediale Çmime: Çmimi i parë prej 5,000 EUR; Çmimi i dytë prej 3,000 EUR; Çmimi i tretë prej 1,000 EUR Festivali LightUp po pret aplikime nga të gjithë prodhuesit e veprave të artit audio-vizual ose multimedial për tu regjistruar për konkursin e hartës video të edicionit të dytë. Kriteret e aplikimit: Pjesëmarrësit janë të ftuar të paraqesin…

Read More

Disa video që mund t’ju mësojnë gjëra të vyera

Disa video që mund t’ju mësojnë gjëra të vyera

TED, e cila është shkurtimi për “Teknologjinë, Argëtimin, Dizajnin” është një organizatë mediatike e cila vendos bisedimet falas online. Këto bisedime kanë ide të reja për njerëzit që të kuptojnë dhe të mësojnë. Ju shpesh mund të gjeni disa biseda virale të TED-it, ndërsa shfletoni internetin ose duke përdorur mediat sociale, së shpejti do të gjeni veten duke u thithur në idenë hipnotike që biseda po përpiqet të portretizojë. 12. Format e gjuhës së trupin…

Read More

Konkurs për videon më të mirë

Konkurs për videon më të mirë

KONKURS PER VIDEON ME TE MIRE Fondacioni EDS organizon gjatë ditëve të 9th Paragliding nje konkurs për fotografi dhe video. Kap momentin më të bukur gjatë zhvillimit të eventit 9th Paragliding, 5 – 14 Maj 2017 dhe merr pjesë në konkursin për videos më të mirë. Të gjitha filmimet tuaja pa nderprerje me kohezgjatje rreth 10 – 15 sekonda duhet të bëhen upload në faqen tuaj personale në facebook dhe instagram me hashtag #9thParagliding dhe…

Read More

Konkurs për video nga Banka e Shqipërisë

Konkurs për video nga Banka e Shqipërisë

Shpallet Konkursi “Videoja më e mirë” me temë: “Kurse për ditë të vështira! Kurse për ditë më të mira!” Afati i dorëzimit të materialeve pranë Bankës së Shqipërisë është data 17 mars 2017, ora 9:00. Votimi online do të kryhet deri në datën 24 mars, ora 9:00. Me rastin e Javës së Parasë (27 mars – 2 prill 2017), Banka e Shqipërisë në bashkëpunim me Shoqata Shqiptare e Bankave – AAB organizon konkursin “Videoja më…

Read More

Konkurs në Kosovë/ Startup Video Garë

Konkurs në Kosovë/  Startup Video Garë

Në bashkëpunim me Qendrën e Inovacionit në Kosovë (ICK), Agjencia për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve ne Kosovë (KIESA) dhe EFSE Qendra për Zhvillim (EFSE DF), Ye! është duke zhvilluar një Startup Video Garë për të gjetur sipërmarrësit e rinj më premtues në Kosovë. Pse të aplikoni? Shfaqni startup-in tuaj mes komunitetit investues kosovar dhe ndërkombëtar; Merrni komente për startup-in tuaj nga liderë të bizneseve dhe investitor; me përvojë; Merrni pjesë në Ye! BoostCamp; takoni partnerë…

Read More

VIDEO/ Leksione Kontabiliteti në gjuhën shqipe

VIDEO/ Leksione Kontabiliteti në gjuhën shqipe

Kontabiliteti është disiplinë që merret me mbledhjen, përshkrimin, klasifikimin, dhe komunikimin e rezultateve financiare. Kontabiliteti si disiplinë është një fushë shumë e gjerë dhe në kohën e sotme në vete ngërthen disa degë. Në përgjithësi roli i kontabilitetit është që të ndihmojë menaxherët, investitorët, autoritetet shtetërore të taksave dhe njerëzve apo grupeve të njerëzve vendim marrës të marrin vendime më të sigurta duke u bazuar në të dhënat kontabël. Leksionet e mëposhtme jepen nga Profesori i…

Read More

Apliko Tani! Konkurs mbi fotografinë,grafikët dhe video “NO HATE”

Apliko Tani! Konkurs mbi fotografinë,grafikët dhe video “NO HATE”

Ne kuader te programit “ Hate Fighters” dhe “No Hate Speech Movement” New Vision do te organizoje nje konkurs ne fushat e fotografise, grafikes dhe videos. Per te gjithe te rinjte qe duan te marrin pjese , konkursi do jete i hapur nga data 20 prill deri me daten 1 qeshor 2016 . Gjate kesaj periudhe, te gjithe te rinjte qe kane pasion fotografine , grafiket ( vizatime & graffiti) dhe videon do kene mundesi…

Read More