Konkurs gazetarie ndërkombëtar

Konkurs gazetarie ndërkombëtar

Afati i aplikimit: 17 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: aplikantët nga e gjithë bota Çmimi: rreth 800 EUR Fondacioni Tomson, së bashku me RTE MojoCon Irlandë, ka nisur konkursin e tretë të gazetarisë në celular, duke pranuar një histori apo raport lajmesh filmuar dhe redaktuar tërësisht në një pajisje të lëvizshme, e cila nxit, intrigat dhe surpriza dhe demonstron ndikim dhe krijimtari. Kriteret e aplikimit: Konkursi është i hapur për aplikantët në të gjithë botën….

Read More