Mundësi punësimi me kohë të plotë për shkrim projektesh

Mundësi punësimi me kohë të plotë për shkrim projektesh

Kërkohen disa specialiste / ekspertë te profilit ekonomik dhe juridik, që të punojnë me kohë të plotë për shkrim / detajim / implementim të projekteve në fushat e turizmit, bujqesisë, infrastrukturës, etj. (Selia në Tiranë). Kandidatët duhet të dergojnë CV e tyre pranë: shkrimprojektesh@gmail.com deri në datë 17.04.2016.   Kërkesat: –        Cover Letter (1/2 faqe në anglisht për të përshkruar veten dhe aftësitë profesionale) –        Diplomë Master / Bachelor (arsimimi jashtë përbën avantazh) –        2+ vjet Eksperiencë Pune në profile të ngjashme…

Read More

Përpunues të dhënash/ Vend i lirë pune

Përpunues të dhënash/ Vend i lirë pune

Organizata: Caritas Shqiptar Pozicioni: Përpunues të dhënash Departamenti: Anti-Trafikimit dhe Migracionit Vendodhja: Tiranë Varet & raporton tek: Përgjegjësi i Sektorit Konteksti/Përmbledhje e punës: Caritas-i Shqiptar në bashkëpunim me UNHCR ka filluar të zbatojë një projekt të ri i cili do të mbështesë të drejtat e personave me pashtetësi dhe migrantet që hyjnë në Shqipëri. Qëllimi i projektit është që personat me pashtetësisë dhe migrantet në Shqipëri të jetojnë me dinjitet dhe të mbrojtur. Ky qëllim…

Read More

Vend i lire pune/ Asistente në Departamentin e Financës

Vend i lire pune/ Asistente në Departamentin e Financës

Shoqëria KEAD, është specializuar në tregtimin me shumicë e pakicë të materialeve te ndertimit,veglave te punes, import/export që prej vitit 1993.  Nëse jeni student te sapodiplomuar ose me eksperience 0-2 vjecare dhe kërkoni një mundësi punësimi, KEAD ju ofron të beheni pjesë e kompanisë. KEAD kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit. Detyrat Detyrat e asistentit/asistentes se shitjes: – Menaxhon informacionin e perditshem – Pergatit dokumentacione perkatese – Kontakton…

Read More

Specialist i Prokurimeve/ Vend i lirë pune në Kompaninë Plus

Specialist i Prokurimeve/ Vend i lirë pune në Kompaninë Plus

PLUS Communication ofron mundësi punësimi në pozicionin: Specialist i Prokurimeve. Detyrat: Specialisti i Prokurimeve është përgjegjës për të identifikuar furnitorët më të favorshëm, negociuar dhe përmirësuar kushtet dhe termat më të mira të bashkëpunimit sipas procedurës së prokurimit në PLUS. Punëmarrësi është përgjegjës për: • Përgatit dokumentacionin e tenderit (RFI/RFP/RFO) sipas procedurës së PLUS; • Krijon dhe vendos marrëdhënie bashkëpunimi me furnitorët sipas termave dhe kushteve të kontatës; • Negocion për të arritur dhe përmirësuar…

Read More

Vend i lirë pune- Asistent/e zyre në Shkollën e gjuhëve të huaja Kristofor Kolombi

Vend i lirë pune- Asistent/e zyre në Shkollën e gjuhëve të huaja Kristofor Kolombi

Shkolla Amerikane Kristofor Kolombi ofron vend pune për asistent/e zyre full-time (8.00 am -5.00 pm dhe part-time (pasdite 4.00 pm – 8.00 pm). Personat e interesuar duhet te kene eksperience te meparshme ne kete profesion. Te gjithe te interesuarit jane te lutur te dergojne cv-te e tyre ne posten elektronike kristoforkolombi@gmail.com para datës 18 Janar 2016. Faqja zyrtare: http://www.kristoforkolombi.com/  

Read More
1 2 3 4