Mundësi punësimi në zyrë ligjore

Mundësi punësimi në zyrë ligjore

Njoftim nga organizata ELSA Albania Nje zyre ligjore shpall nje vend te lire pune me kohe te plote ne pozicionin e juristit (te jete te pakten i diplomuar Bachelor). Studenti duhet te jete i shkelqyer ne Anglisht si dhe te kete interes ne business law. Te interesuarit te dergojne CV ne president.albaniaelsa@gmail.com perpara dates 28 Nentor 2016! Njoftimi zyrtar: LINK

Read More

Mundësi punësimi/ Asistent Zyre

Mundësi punësimi/ Asistent Zyre

PwC Albania është duke kërkuar të punësojë një Asistent Zyre Njohuritë, aftësitë dhe eksperienca e kërkuar: Të kenë përfunduar studimet e larta ose ekuivalente 2-3 vite eksperiencë pune; Aftësi në aplikacionet e MS Office; Pjekuri, besueshmëri dhe aftësi për të punuar në mënyrë të pavarur; Aftësi shumë të mira ndërpersonale dhe në zgjidhjen e problemeve; Fleksibël, ndërmarrës iniciativash, i/e orientuar prej detajeve me angazhim të fortë për saktësi; Aftësi të forta analitike dhe organizative; Aftësia…

Read More

Mundësi punësimi/ Gazetarë për web

Mundësi punësimi/ Gazetarë për web

Portali i lajmeve citynews.al kërkon 2 gazetarë për faqen e saj në web. Kriteret për pranim janë: -Të dinë të shkruajnë dhe të raportojnë lajme në web -Të kenë njohuri në gjuhë të huaja (Anglisht ose Italisht etj) -Të jenë korrekt në punë -Të kenë eksperiencë të mëparshme në gazetari Të interesuarit mund të dërgojnë CV-të e tyre në citynews.al@gmail.com Vetëm kandidatët e përzgjedhur do njoftohen për intervistë. Suksese!    

Read More

Mundësi punësimi/ Konkurs për Koordinatorë Projektesh

Mundësi punësimi/ Konkurs për Koordinatorë Projektesh

Fondacioni Together Albania FTA, me seli në Tiranë, shpall: Konkurs për: Koordinatorë të projekteve Kandidati/ja duhet të plotësojnë këto kushte: • Të jenë të diplomuar në degën e ekonomise, psikologjisë ose sociologjisë (preferohet titulli MA ose PhD) • Të kenë 4 vite përvojë pune, përparësi kandidatët me përvojë në koordinim te projekteve ndërkombëtare • Njohja shumë e mirë e gjuhës angleze • Njohje e mirë e përdorimit te programeve kompjuterike • Përvoja ne fushën e kërkimeve…

Read More

Mundësi punësimi/ Koordinatore në Departamentin e Eventeve

Mundësi punësimi/ Koordinatore në Departamentin e Eventeve

Hotel Tirana International kërkon të punësojë “Koordinatore ne Departamentin e Eventeve”. Kriteret baze: Kandidatet duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë mbaruar arsimin e lartë Dega Turizëm ose Gjuhet e Huaja. – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm),njohja e një gjuhe të tretë përbën avantazh. – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne pozicion te ngjashem ne hotele prestigjoze – Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese, të…

Read More

Mundësi Punësimi në Rrjetin e Njësive të Integrimit Europian

Mundësi Punësimi në Rrjetin e Njësive të Integrimit Europian

Rrjeti Asan në bashkëpunim me Ministrinë e Inovacionit dhe Administratës Publike dhe Ambasadës Italiane në Tiranë,  në kuadër të iniciativave për integrimin e të rinjve shqiptarë në tregun e punës, informon për mundësitë e punësimit që janë aktualisht në Administratën Publike pranë Rrjetit të Njësive të Integrimit Europian, më specifikisht në pozicionet: o   Specialist në Sektorin e Integrimit Evropian o   Specialist në Sektorin e Projekteve IPA DAP kërkon individë të motivuar dhe të aftë për të çuar përpara…

Read More

Mundësi punësimi/ Menaxher Programi në OJF

Mundësi punësimi/ Menaxher Programi në OJF

Partnerët Shqipëri është një OJF shqiptare e pavarur, e themeluar në vitin 2001, që mbështet shoqërinë civile dhe lehtësimin e bashkëpunimit ndër-sektorial me qëllim forcimin e institucioneve demokratike dhe avancimin e zhvillimit ekonomik.   Partners Albania është duke kërkuar një Menaxher Programi i cili do të jetë përgjegjës për aspektet kryesore të fushës së programit të Partners Albania “Qeverisje transparente dhe llogaridhënëse”, duke përfshirë: nevojën për vlerësime në sektorët e caktuar nga programi, zhvillim propozimesh,…

Read More

Vend i lirë pune/ Kamarier Restoranti në Tirana International Hotel

Vend i lirë pune/ Kamarier Restoranti në Tirana International Hotel

Tirana International Hotel & Conference Centre kërkon të punësojë: Kamarier Restoranti Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere: – Të kenë të paktën 3 vjet experience ne Restorante prestigjoze. – – Të njohin shumë mirë gjuhën angleze dhe italiane (kusht i domosdoshëm), njohja e një gjuhe të tretë përbën avantazh. – Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese. – Të kenë prezencë të mirë. – Mosha deri ne 45 vjec. Të gjitha kriteret e mësipërme duhet të…

Read More

Vend i lirë pune/ Koordinator projektesh

Vend i lirë pune/ Koordinator projektesh

KOORDINATOR PROJEKTESH Programi i Qeverisjes & Sundimit te Ligjit Instituti per Kerkime dhe Alternativa Zhvillimi (IDRA) është një organizate jo-fitimprurëse, e pavarur, e themeluar nga një grup ekspertësh në vitin 2000. Insituti IDRA promovon vlerat e lirisë dhe demokracisë, vlerat e ekonomisë së tregut dhe shoqërisë civile, duke i shërbyer vazhdimisht demokratizimit të shoqërisë shqiptare dhe proçesit të integrimit në Bashkimin Europian. IDRA po kërkon të plotësojë ekipin me një Koordinator projektesh në fushën e…

Read More

Vend i lirë pune/ Shërbim me klientin

Vend i lirë pune/ Shërbim me klientin

Përshkrimi i punës: AlbanFootball shpk, lideri i tregtimit të produkteve origjinale të Kombëtares Shqiptare po kërkon të punësoj part-time ose full-time: Shërbim me klientin për dyqanin online. Qëllim i pozicionit: Siguron nje shërbim te shkelqyer te klienteve online, në përputhje me të gjitha rregullat e AlbanFootball, me qëllimim rritjen e kënaqesisë së klientit dhe arritjen e objektivave të kompanisë. Kualifikimet dhe aftësite e kërkuara: Edukimi: Student unversiteti ose të sapo diplomuar në fushën e marketing, biznes,…

Read More
1 2 3 4